atom

Ez a Bandi nem normális - ismét egy kis Puli-hír otthonról

2009.05.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Ez a Bandi nem normális - ismét egy kis Puli-hír otthonról Tovább

Hétvégén sikerült megint hazajutnom egy kicsit családolni, fényképezőgépem is hazavittem, természetesen kattogtattam is egy kicsit, ha már van egy bolond kutyánk, Bandi. (Bandi egyébként Beleznay Endre apósától került hozzánk, így érthető, hogy szegről-végről miért ilyen bolond ez a kutya:P)

Bandi alapjáraton lábrágó. Ez azt jelenti, hogy amikor kint vagyunk az udvaron, akkor Bandi pillanatok alatt hanyatt vágja magát az ember lábánál és aktív rágásba kezd, legyen szó cipőről, papucsról, nadrágról vagy mezítláb. Anyával sokat beszélünk hétvégén telefonon, ilyenkor mozzanatról-mozzanatra beszámol arról, hogy épp mi történik. "Kalóz figyeli Kormost, aki a fal tetején ücsörög, Bandi rágja a lábam..."

Miközben próbáltam elkapni egy-egy mozdulatlan pillanatot, az egyik pillanatról a másikra (mintha a kutya felfogta volna, hogy fényképezik) mozdulatlanul feküdt. Ezt tette így-úgy, fekve, hanyatt, mancsaival fejét takarva stb.

Nagyon tetszett, hogy az orrába is dughattam a kamerát és akár 3-4 szögból is engedte fotózni magát.

"Ez a Bandi nem normális" - hangzott el szombaton sokszor egymás után, de azt hiszem, hogy ez a mondás szállóigévé fog válni családunkban e kelekótya puli miatt:)

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr391117040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása