atom

Mobiltelefonfülke

2009.05.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Mobiltelefonfülke Tovább

A Fő téren a múltkor találtunk egy telefonfülkét telefon nélkül. Egy ideig néztem, hogy vajon mire lehet használni készülék nélkül egy ilyen kis esőbeállót..AHA! Eső esetén beállhatunk a zápor elől, ha nincs más lehetőség.

Arra már láthattatok példát, hogy mire lehet használni még egy telefonfülkét. Ez alatt a Zsótti által fotózott pusztai wc-telefonfülkére gondoltam.

Persze később aztán rájöttünk, hogy mire jó a Fő téri fülke. Ha netán valaki nem tudja megszokni a séta közben való mobilozást és a klasszikus telefonálásra vágyik, akkor itt a megoldás. A modern technikát akarva-akaratlanul szokni kell, ugyanis, ha magától nem vesz az ember, akkor vagy a munkahely, vagy a bank követeli meg, hogy legyen, de akárhogy is kerülné el, előbb-utóbb majd az unokák lepik meg egy mobillal karácsonykor. Tehát ím a megoldás, amivel kicsit még kapaszkodhatunk a régmúlt egyik kommunikációs színterébe:

.

 

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr241096261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2009.05.05. 09:22:12

bármilyen furcsa, de franciáknál láttam ilyet, ami direkt mobilra van kitalálva.

plusz a vonatokon is volt egy luk, ami jobban le volt hangszigetelve, és csak ott lehetett telefonalni.

Hajnal Pappa 2009.05.05. 09:54:04

Héééka,két mobillal illene már nyomni,plusz Pajti hívóval Mr. Menedzser úr!hehe

Atom · http://atom.blog.hu 2009.05.05. 21:40:25

A franciák mindig különcök voltak:P

Két mobil meg pajtihívó akkor még nem volt:P
süti beállítások módosítása