atom

Félautó a Skoda szervizben - vajon mire használják?

2008.08.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Félautó a Skoda szervizben - vajon mire használják? Tovább

Szombathelyen a Skoda szervízben van egy félautó. Kiskerekek vannak az aljára téve, hogy guruljon, van benne motor, műszerfal, kormány, de valahogy mégis olyan érzése van az embernek, hogy ez inkább valamilyen munkaeszközt képez, mintsem közlekedésre szánt járgányt.
Láttam már Trabantból pörgő-forgó járművet videón, mely hasonló felépítésű volt, de abban voltak ülések és azok a kis pörgő kerekek is hátul masszívabbnak tűntek.
Szóval elgondolkodtam, hogy vajon mire jó ez, de nem igazán jöttem rá. Esetleg valami tipp?
(Hogy én miért nem kérdeztem meg ott valaki illetékestől? Akkor még nem hittem, hogy ez információs éhséget fog okozni a későbbiekben:P)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr64554064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.08.06. 16:22:09

talán ebből is csinálnak egy Orr-ot

prokee.blog.hu/tags/orr

Kniight 2008.08.08. 14:55:42

Keresnek hozzá egy másik fél autót.
Esetleg egy másik orrot...

Atom · http://atom.blog.hu 2008.08.09. 08:18:05

Aztán majd szaglásznak:P

omadjoe 2008.08.12. 23:35:05

amikor én bő 10 évvel ezelött autószerelői szakon tanultam. ott az iskolában volt egy ehhez hasonló skoda 1000MB, és egy táblán lévő igazi komplett ford mondeo elektonika amit ugy kellett össze legozni, mint anno fizika órán a párhuzamos, és soros kapcsolási áramköröket. ugyanigy volt egy Jetronic, és egy monotronic(?) (arra már nem emlékszem) befecskendező rendszer is táblára szerelve, üzemképesen. ezek oktatási célokat szolgáltak! csak egyet nem értettem! miért nem használhattuk??? sőt a családi Zsigulink is igy végezte '93-ban egy gépjármű vezető oktatóteremben, mint bemutató autóként a "biztonsági üzemeltetés" keretén belül.
süti beállítások módosítása