atom

*megjegyzés* - Atom örül, mert címlapos

2008.02.04. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
*megjegyzés* - Atom örül, mert címlapos Tovább
Biztos tudjátok, hogy "néha" szoktam fotózással is foglalkozni:) Aki nem tudja, az nem vette még észre a fejléckép tetején, középtől picit balra azt a fotósfejem ill. nem rendszeres olvasóm... Tehát szoktam fotózni is ugyebár és képeim egy-egy része bizonyos körökben elismertséget vált ki.. Így történt a karneválos képeimmel is, melyekből már ide-oda küldözgettem, dícsérgették sőt, még együttestag is akadt, ki honlapjára biggyesztette. Ezeknek mind örülök:)
A Kék Rózsa magazin 2007/3-ik számába, a Szombathelyről íródott városbemutató cikkhez képek kellettek, mint ahogy a címlapra is. Az én képeimre esett a választás (bár tudni kell, hogy az olvasói szerkesztő (Stark László) baráti ismerősöm, és ezért először engem keresett meg a nyugati végről). Mindenféle protekciót félretéve, a szerkesztőségnek tetszettek a képek, az újság megjelent, így valamelyest* büszke vagyok magamra:)     (*csak annyira, hogy szerényen egy külön blogbejegyzést is rittyentettem belőle:P)
Ím itt az emlegetett címlap:


És a belső két oldalon pedig a Szombathely tipikus részeiről készített képek, melyek készítésére majd két hétig vártam, hogy kisüssön egy kicsit a nap október végén olyankor is, amikor nem iskolapadban zsibbad a hátsóm:)


E örö e bódottá!
És mégegyzser köszi pankeey, hogy megelőzve a postát megleptél egy példánnyal!:)
Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr49323420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.02.04. 15:17:43

de miert a parkettan fotoztad le ?! :-)

Atom · http://atom.blog.hu 2008.02.05. 00:17:21

Köszönöm a gratulációkat:D

pankeey 2008.02.05. 10:18:35

a szidasokat is tessek megkoszonni! :)
süti beállítások módosítása