atom

Concorde - Tiszteletadás a világ legszebb repülőjének

2007.08.15. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Concorde - Tiszteletadás a világ legszebb repülőjének Tovább
Mint azt már a környezetemben élők egy része tudja, "concordebuzi" lettem (a buzi itt helytelen, mert a Concorde, mint olyan nemiségét tekintve nő). Ehhez csak annyira volt szükség, hogy csináljak egy előadást a repülés történelméről és elakadjak kicsit e francia-brit álomnál. Rengeteg időt töltöttem képek, videók cikkek összeszedésével/nézésével/olvasásával, kezdett félő lenni, hogy Concorde-elvonóra kell majd járnom. Sőt még egy kis németországi kirándulást is elterveztem a közeljövőben (ha már most nem sikerült:( ), ahol láthatok egy Concorde-ot életnagyságban. Ahhh.... Szeretem... Ez a szeretet valahol a bálványozás és a "tárgy-szerelem" közt helyezkedik el, vannak dolgok amik megérintik az ember lelkét.
Nemrég vágtam össze ezt a videót (sok anyag egybefonva zenével). Nyugodtan nézegessétek meg! (repülőbuzik előnyben:) (Sajnos a Youtube nem teszi lehetővé egyszerű usereknek a 10 percnél hosszabb videók feltöltését, így két részre kellett vágnom...)

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Külön köszönet pankeeynek, aki segített alapanyagot szerezni a videóhoz.
Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25103461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2007.08.15. 12:35:52

Nagyon-nagyon király vagy!
Kurva jó lett a Concorde videód, gratula!
Nekem is tetszik pedig nem vagyon "repűlő buzi"...
süti beállítások módosítása