atom

Köcsög No Thanx, geciszarházi média - A Tankcsapda gitárosa megmondja

2007.06.30. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Köcsög No Thanx, geciszarházi média - A Tankcsapda gitárosa megmondja Tovább

A riporter épp arról akarta kifaggatni Dávidot a No Thanx-ből, hogy mennyire buknak a csajok az együttes tagjaira, az egész emo-feelingre, amikor a semmiből megjelent Molnár Levente a Tankcsapda gitárosa és megmagyarázta, hogy Ő miképp látja a dolgokat. A Levente kezében látható sört már jópár megelőzhette, ez hallatszik és látszik is a videón, a debreceni gitáros nyelve megered a magyar médiagyárról, a "geciszarházi" pr-gépezetről, amely az ilyen fiatal "köcsögzenekar"okat pillanatok allatt a csúcsra juttatja anélkül, hogy nekik tizenéven keresztül csiszolni kelljen zenei tehetségüket, összegyűjteni rajongótáborukat, kialakítani országos és országon túli hírnevüket.

 .

 

 

Hát így megy ez mostanság, annak idején is már ment, de az emberek egyre többször lehetnek szemtanúi annak, hogy a marketing mindenféle szir-szar dologból eladható terméket tud kreálni. Hozhatnánk itt rengeteg példát zenéből és az ún sztárvilágból is, mert Lajcsi mulatósgyárából csak úgy ömlött a sok ismeretlen a harmonikástól a hegedűsig, vagy a magyar zenekarok már-már követhetetlen születéseinek és kiégéseinek folyamata. Ez mind marketing, enélkül nem vettek volna az emberek Győzikés kispárnát és nem néznék Kiszel Tünde szemöldökét az év 365 napjában a falon (Kiszel Tünde naptár). Alapvető különbség ha valaki sztár és ha valakit annak kiáltanak ki, mert sokat foglalkozik vele a sajtó. Attól lesz valaki igazán megasztár, ha nem a tv erőlteti ránk, hogy küldj smst azért, hogy ne essen ki és ezzel még nyerhetsz is, hanem attól, hogy amikor áthaladok autóval Ladánybenén, akkor elfog egy érzés, hogy "kell egy ház az óceán partján"...

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr84108692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocker 2007.07.22. 14:47:45

Kurvára igaza van a Cseresznyének, nemtom mit kell ezen annyit lovagolni. Ez az igazság. A No thanx egy megcsinált szarházi zenekar. ennyi. Teljesen így van. Aki nem így gondolja, az meg elmehet a büdös picsába.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.07.26. 22:42:38

én is csak egyet tudok érteni az elöttem felszólalóval...:D

-.- 2007.10.30. 16:18:16

Én egyáltalán nem értek veletek egyet!!!
Amúgy cseresznye be volt baszva ,tele volt a picsája!NA ENNYI

pliz.wait · http://www.logalaba.freeblog.hu 2007.10.30. 23:15:51

nem baj. a kis 10-13 éves csajoknak nem csináltak megasztárt,de mégis kellett vmi és voiláá-->no thx
és igen,jobban járunk ha no thx ebből az egészből

-.- 2007.11.03. 19:17:09

Nem naon értem h mire értetted ,de nem naon érdekel a Tankcsapda gitárosa me nagyívben leszarom,de a No Thanx 2007 és remélem h 2008 legjobb egyjüttese volt és az is fog maradni .Aztán meg a T.cs. má naon öreg faszokból áll és ideje őket leválltani,és erre épp alkalmas a No Thanx.Na csak ennyi!!!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2007.11.04. 12:59:49

Naon, de naon hamar némmáme azt a helyesírási szótárat... Annyi! :)

-.- 2007.11.09. 21:02:09

Mé te sem panaszkodhatsz,amúgy hány éves vad?

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2007.11.09. 21:56:20

Ennyire nem vágod, hogy a te stílusodban írtam? LOL :D
Egyébként 21 éves "vadok".

-.- 2007.11.22. 20:53:59

igen én meg a fordítottja,12!ne erre mit lépsz?

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2007.11.23. 16:38:05

Na igen, ezért nem érted, mit írtam, és miért...

valaki 2007.11.23. 21:50:42

A TANKCSAPDA tagjai tettek azéri, hogy legyen belőlük egy jó rockeggyüttes. A No Thanx viszont nem tett semmit csak fel kapták őket de egy-két év mulva azt sem tudják, hogy hogyan irták azt ,hogy No Thankx. De a TANKCSAPDÁRA még tiz év mulva is emlékeznek. Nekem ez a véleményem.

Dr. Garai Gábor 2007.11.24. 10:22:27

12 éves, beszarok, aztán fiú vagy lány vagy, vagy mind kettő? Úgy mint a no thanx? Buzikból álló köcsögök és a zenéről meg fogalmuk sincs!

csicsi19 2007.11.28. 17:29:29

Én nem rég vagyok rocker és az első számok között ott volt a Tankcsapda.A 12 és 13 éves kis picsáknak lehet ez jön be , de az élet múltával rá fognak jönni mekkora hülyék voltak és akkor gondollyanak vissza ezekre a sorokra. A tank csapda tett valamit azért, hogy ők legyenek azok akik, a mostani, nyál-gajsz utánzatok meg örűljenek maguknak.2 év és azt sem fogják tudni, hogy eggyáltalán léteztek!

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.11.28. 19:30:12

aappám ez a helyesírás...:D most már nem felkapott a No thx mert már kezd kimenni az emo a divatból(igaz hogy nem Mo.-n de kezd kimenni...) mind1 akkor rakés szar az egész...

Atom · http://atom.blog.hu 2007.11.28. 22:50:43

Mi lesz itt, ha lefut a Nothx? Készülhetünk a Greatest Hits albumra (már ha tudnának olyat csinálni:P), meg majd újraalakulnak emlékzenekarként:P hehe... Régi lesz az "újabb nemzedék":P

Sajtkukac:D 2007.12.24. 21:25:29

Jöttem védeni a No Thanx-et.:D
Én csípem őket. Még valamikor tavasszal kérdezte osztálytársam, hogy szeretem-e a No Thanx-et. Mondtam neki, hogy hagyjon már békén, dehogy szeretem. Most visszagondolva magam sem tudom, miért mondtam ezt, hiszen még nem is hallottam róluk. Aztán hallgatta a zenéjüket, és én is elkezdtem énekelni. Utána már én könyörögtem neki, hogy kapcsolja már be azt a zenét, amit szoktam énekelni. Közölte velem, hogy az a No Thanx. Hát mondm szép.:D Utánuk néztem a neten, letöltöttem a számait, és nagyon megtetszett. Azóta rajongójuk vagyok, és több koncerten voltam már. Tapasztalat: a fiúk nagyon aranyosak, kedvesek, és igenis sokat tudnak a zenéről. Fejlődtek is rengeteget. Nézzetek meg egy régebbi koncertfelvételt, aztán menjetek el koncertre, vagy kérjetek valakitől videót, olyat, ami nemrég készült. ÓRIÁSI a különbség. És koncertről koncertre jobban játszanak. Azt figyeltem meg, hogy koncert elején a biztonsági őrök úgy állnak az egészhez, mint ti itt. Aztán felfigyelnek rájuk, és koncert végére már a lábuk jár, énekelnének, csak nem tudják mit kell.:D Főleg a dobszólónál szokták nagyon a színpadot figyelni, és látom rajtuk, hogy tetszik nekik. Nem hiába, Dani nagyon jól dobol. Hibátlanul. Az egyik nyári koncerten mentek az antik, dobálni meg sípolni, a végére már ott ugráltak, énekeltek, kameráztak is, és utána a neten meg is ismerkedtem pár antival, aki mesélte hogy tényleg úgy mentek oda, hogy majd jól kiosztják őket, de megtetszett nekik. El sem hittem. Aztán ne csak hallgassátok, nézzetek rájuk. Tavaszi képeken halálra vannak sztájlingolva: maikon azt látni, hogy mindenkinek megvan a saját egyénisége, a saját stílusa. Szerintem ha nem csak azt vennétek figyelembe, hogy magyar Tokio Hotel, - ami persze nem igaz. - meg hogy jaj de ciki, milyen gáz, akkor még nektek is tetszene. Úgy érzem, hogy a saját számaik igen gyengék, de nézzétek meg, amikor például Jimi Hendrixet, Blink 182-t, vagy Red Hot Chili Peppers-et játszanak. Azok nagyon ott vannak. Na mindegy, érzem nem fogok rátok hatni, főleg mert talán már nem is jár ide senki. De azért nem árt megnézni amit mondtam.:) Egyébként ti kiket hallgattok?:) Az én kedvenceim: Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Green Day, meg még egy csomó, főként Rock zenekar...:)

-.- 2007.12.31. 17:53:58

Egyet értek veled "Sajtkukac" !Amúgy Gábor lány vagyok és imádom a fiúkat!! Attól h a tankcsapda öreg egyjüttes attol még a No Thanx is lehet jó !

AP (törölt) 2008.01.01. 14:48:07

Sajtkukac: ilyen nevekkel együtt említeni ezeket a fasszopó-növendékeket, nagy hozzáértőre vall!

ac/dc mellett No thanksz vagy thenksz vagy hogy írják már, szép magyarosan.

Terror 2008.03.04. 19:51:09

A no thx elmehet a faszba,mert amíg a Tankcsapda kijárt zenesulikat, megnyert tehetségkutatókat. Addig a no faszok meg csak úgy júkor voltak jó helyen. Ki sem érdemelték a hírnevet

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.03.05. 17:43:06

Ehhez hozzá kell szólnom, bár ezt már senki nem fogja olvasni( remélem). Iszonyat nagy álkúlságnak tartom én is, hogy ezt a nyálzenekart szidja mindenki, közben a magyar popkultúra(a joghurtkultúra után szabadon). Igaza volt Markos Györgynek mikor azt mondta: Felkeveredett a társadalom, és az alja van felül. Van egy blogger névszerint Tomcat aki elég khmm,.. radikális. Fekete Pákót kiütötte a médiából, a napi kertévéből kimarad. Tomcat valamit jóvátett ezzel. Még Győzikével kéne valamit kezdeni. Ő sem énekes, hanem ripacs. Ezek a kiscsávók be lettek oltva, hogy ők lesznek a Magyar "tokijóhotel" és majd a tiniringyók ezt szeretni fogják. Emlékszem miután Veszprémben tátogtak sokáig foglalkozott a helyi újság azzal, hogy betakarták őket tojással.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.03.05. 17:44:12

most látom, hogy volt itt tegnapi komment, akkor gáz van:)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.03.05. 17:47:34

na, a hülyegyerek! Mondatszerkesztésből karó. Üljek le!

Szóval:

Iszonyat nagy álkúlságnak tartom én is, hogy ezt a nyálzenekart szidja mindenki, közben a magyar popkultúra(a joghurtkultúra után szabadon) javarészt hasonló balfaszokból áll. Mitől jobb egy FreshAndi(ÍGY) vagy egy villalkó( mert ez egy státusz) mint ezek a félbuzik? Őket is kellene szidni, nem is kicsit.

Dia 2008.04.17. 14:33:14

Mi az h ezt már úgysem olvassa senki?? Nah jó hát nem csak ez maradt meg az egészből amit olvastam, de vitatkozni nem akarok, véleményem van, de valakinek nem eshet jól. de h ezt már úgysem olvassa senki..

PöDe 2008.04.20. 22:16:28

TANKCSAPDA FOREVER! Én se szeretem a Nó tenkszet, de hiába kezdenek hanyatlani, jön másik szar... pölö most itt ez az Anti Fitnessz Club, hát azis egy megafos. Én veszprémi vagyok, hallottam a tojásbeterítős dologról, de itt nem kavarta fel annyira a népet :D Dehogy megyek el egy ilyen koncertre... Bezzeg a Tankcsapda. Annak jó koncertjei vannak! :D

No Thanx forever 2008.05.01. 16:15:53

NO THANX 4ever!!!!!Beszarás komolyan mondom,mindenki annyira odavan azér a h... Tankcsapdáér pedig nem isolyan jó! És a mostani egyjüttesek sokkal jobbak. Amm meg a Tcs-nek a számait már csak az ÖREG korosztály hallgatja a mostaniak már sokkal pörgősebb számokat hallgatnak.Pl:EMO,No Thanx,Anti Fitness Club,Children of Distance,Jenny FT. Tyson.És ezek sokkal jobbak mint a ti ősrégi Tcs akiknek már lassan olyan nagy lesz a szakálluk h Bp főutcáin nem tudnak majd végigmenni mer elakad az oszlopokban!!!!!!!!!!!!!!!! Na csak ennyi!Sziasztok !!!További jó vitatkozást!

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.05.02. 16:27:23

Hűű, most aztán jól kiosztottad a népet... Micsoda befejezés... Mondjuk, legalább abban a mondatba nem került helyesírási hiba...:/
Most biztos mindenki elvonult egy sarokba zokogni, amiért közölted velük a szomorú valóságot, Te, aki az Ifjúság Zászlóvivője vagy, nem pedig holmi "ÖREG korosztály" képviselője...
Én nem szeretem a Tankcsapdát, de akik azt hangoztatták, hogy holmi média által felkapott, kis szar koppintás, zeneileg képzetlen tini-bandát nem túlzottan lehet egy kalap alá venni egy már hosszú pályafutást és sikereket maga mögött tudó zenekarral, akik nemzetközi elismerést is magukénak tudnak, teljesen igazuk van. A No Thanx-en valószínűleg jó nagyokat röhögnek külföldön, ahol a tinik nem a máshol, mások által már rég bejáratott, megunt, és lassan elkoptatott, levetett stílusirányzatokat nyalják-falják. Lerí az egészről, hogy teljesen tisztában van a hazai zenei ipar -pláne a tiniket ellátó- azzal, hogy egy gagyi utánzat zenekarral olcsón jól lehet lakatni a valami ütős "egyéniséggel" kitűnni akaró "mostani" gyereksereget...
Eléggé szinten aluli, hogy egy zenekar korával hozakodik valaki elő, amikor minőségről és jelentőségről van szó... Minden mondatoddal egyre jobban lejárattad magad. Mert hidd el, senkit nem zavarna, hogy Te rajongsz egy zenekarért, de amikor ilyen fél lábon álló érveknek nem nevezhető rizsával állsz elő, az még annál is égőbb, mint hogy másodikos szinten van a helyesírásod…És, hogy a Te rendkívül szellemes metaforáddal éljek, örülj, hogy nem rúgnak föl az utcán a vénséges-vén 20-30-évesek, miközben épp "EMO,No Thanx,Anti Fitness Club,Children of Distance,Jenny FT. Tyson" stb. koncertre sietve az oszlopok között botladozol a potyogó tejfogacskáidban...
Szóval előbb dolgozd fel az iQ-dat 80 fölé, és akkor olvasd vissza, amit/ahogy írtál...

Bonyi Z. 2008.05.03. 18:49:05

Azt hiszem a hónap kommentje is kiosztásra kerülhet. Igaz, még csak 3-a van, ki tudja, mi jön még, pláne, ha válasz is születik rá... :) Minden esetre esélyes!

No Thanx forever 2008.05.30. 18:30:08

Hát igen van rá válasz!!!!Nah én nem tudom hogy hány évesek vagytok,de azt tudom h régmódiak vagytok és semmi újat nem próbálltok ki! Mindig csak az unalmas,régi ami nektek "tetszik",és semmi új!ez olyan mindha minden évben csak Olaszországba mennék nyaralni és kihagynám Amerikát!!Nah azt ajánlom hogy ti is újítsatok a stílusotokon!!Jah és a fiataloknak (13-16 éveseknek)néha jobb az izésük mint a 20 éveseknek!!Upszy kifelejtettem -átlagon felüli az IQ-m!!

Dia 2008.05.31. 08:33:19

Biztos a No Thanx teszi...:P

No Thanx forever 2008.05.31. 10:29:24

Hát igen Dia ,de nekik legaaalább van izlésük!!És attól h ők csak tinik attól még lehetnek jobbak mint a Tankcsapda!! xD

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.05.31. 13:58:49

Na, hát nagyon örülök, hogy elég volt egy hónap, hogy kitaláld eme rendkívül frappáns választ! De az a beképzelt stílus, amivel itt előrukkolsz, rohadtul felhúz. Arc nélkül nagyon bátor vagy, úgy látom. Rácson keresztül könnyű piszkálni az oroszlánt is, ugye?
Már az is szinten aluli, hogy én egy ilyen kis fejletlen személyiségű, hibásan szocializálódott kis egoista szerzettel vitatkozom ilyen bagatell témáról…
Mindemellett, szerintem te, drága átlagon felüli íkúval rendelkező, névtelen barátom, azokról a dolgokról még nem is hallottál még, amiket mondjuk én újdonságként kipróbálok… 13-16évesen sem voltam igénytelen, és most sem vagyok az. Én mondtam, nem szeretem a Tankcsapdát, a No Thanx meg hidegen hagy, mert tudom, hogy csak pillanatnyi penész a falon. És már arról is beszéltem, hogy nem azzal van a baj, hogy te milyen zenekart szeretsz, vagy nem szeretsz, hanem arról a beképzelt, pofátlan stílusodról, ami hozzá fog segíteni ahhoz a jövendőbeli életed során, hogy lépten-nyomon átgyalogoljanak rajtad, mint egy lábtörlőn, aki bársonyterítőnek képzeli magát. Most még nagyon okosnak és önérzetesnek hiheted magadat, de ez is csak addig tart, míg apu és anyu megvéd, és megsimogatja a buksidat, hogy te mennyire kiállsz az igazadért, ami ráadásul nem is létezik.
Szóval ezeket az unalmas és nevetséges visszavágásokat inkább tartsd meg magadnak, mert már így is megaláztad magad, sőt a többi rajongótársadat is! (Bár tudom, fogy feleslegesen tépem a számat vagy a billentyűzetet, mert egy primitív embert sose lehet meggyőzni arról, hogy primitív…) De ezt észre kéne venned, ha már ennyire fejlett intelligenciával rendelkezel! Persze 13-16évesen is könnyű átlagon felülinek lenni, amikor az átlag már a béka segge alól pislog… Erre ne legyél büszke, ugyanannyira múló állapot, mint a No Thanx meg a tiszta pelenka a segged alatt…

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.05.31. 14:09:46

Na, úgy látszik, fertőző az írástudatlanság...*-kis, *-még...

Pappa 2008.05.31. 14:26:56

Micsoda frappáns válasz volt a Nemkösz akárkitől,egyszerűen hihhhetetlen!:D Régimódi,hmm, nem tudom,hogy ez a zene,amit ők és sok más klón társuk képvisel,mennyire új és egyedi,szerintem 20 éve is meg lehetett volna csinálni, csak max akkor még rendelkeztek ízléssel az emberek, ezért nem is lehetett eladható... Miért lenne amúgy a régi unalmas? Mert te később születtél, csak neked szólnak az újdonságok? Hála az égnek, nemsokára te is régi leszel és unalmas.:) Olaszországos példád egyszerűen űberelhetetlen! Menj is Amerikába, ott tanulhatsz igazi kultúrát, egyedi leszel és igényes, Holláréé! Oké, mi öregek majd újítunk a stílusunkon,de te először szerezz magadnak stílust! Lehet,hogy néhány fiatalnak,aki szerinted 13 és 16 között mozgolódik,jobb a stílusuk mint a kőkorszakban született 20-onéveseknek, te biztosan nem tartozol közéjük,ebben biztos vagyok,te is nyugodtan lehetsz!:) Upszy az átlagon felüli IQ-d sem véd meg attól, hogy egy velejéig sötét ember vagy,upszy...

No Thanx forever 2008.05.31. 20:56:53

Na igen Móni csak szólok h nincsenek velem a szüleim 4-en élünk 1házban és 16 éven aluliak!!Azt se tom kik a szüleim!jah na csak ennyi

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.05.31. 22:15:06

Akkor már értem, miért is isteníted ennyire a 16 éven aluli korosztályt. Nehogy azt hidd, hogy ez bármi alól is felment téged, vagy feljogosít becsmérelni akárkit, olyan stílusban, ahogy azt teszed! Nem foglak sajnálni. És úgy néz ki, teljesen igazam volt a hibás szocializációt tekintve. Ennyire kiadtad magad. Nekem nehogy azt hidd, hogy emiatt erőfölénybe kerülsz, és ne ide gyere osztani az észt, itt te nem teszel helyre senkit. Ha már ennyire sajnálni kéne téged, akkor viselkedj ennek megfelelően, vetkőzd le azt a mérhetetlen önimádatodat és beképzeltségedet! Nem ezzel kell felülemelkedni a problémáidon. Nem fogok sírva fakadni, hogy nem ismered a szüleidet, lehet, hogy jobb is (már, ha igaz). Azt sem hiszem, hogy reggel 6-tól gürizel egy gyárban, hogy meglegyen a kenyérre-, nemhogy internetre való. Örülj annak, ami van, és csak ne vagdalkozz ilyesfajta indokokkal; semmi tisztelet és megalázkodás nincs benned, pedig jó lenne, ha szépen elsajátítanád, különben el fognak taposni, amikor már kinőttél az áldott 13-16 éves korból! De nem a "hátrányos helyzeted" miatt. És, amikor becsmérled a felnőtt, 20-onéves, dolgozó korosztályt, gondold végig, hogy kinek a pénzéből, adójából fedezik a támogatásodat!!! Amíg ezeket nem látod be, addig csak egy életképtelen kis sejt maradsz a társadalomban, aki mégis azt hiszi, hogy ő sz@rta az embereket a világra. Propagandázz inkább a kis "családodnak", ők majd biztos megtapsolnak, és építik tovább az egódat... Hajrá!

No Thanx forever 2008.05.31. 22:32:24

Jah csak szólok mi már mindent kipróbáltunk és a barátaim mindig szeretni fognak! és ugyanúgy dolgozunk mint mások igaz feketén de megélünk!!és lehet h becsületesebbek vagyunk mint néhány 20-onévesek!!

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.05.31. 22:49:18

A társadalom színe-java! Gratulálok! Vedd már észre, hogy egyre jobban elásod magad kicsikém!!! A hasonló buta, írástudatlan, primitív, beképzelt, "mindent kipróbált" egyének rohasztják le végletekig ezt a világot!! Engem ne próbálj itt helyre tenni, mert már baromira elegem van belőled! Fogd vissza magadat! Szeressétek egymást a barátaitokkal, ki nem tesz rá; építsétek a feketegazdaságot már most, talán jövőre már lopni is megtanultok, ha még nem történt meg... El se hiszem, hogy él a földön ember, aki ilyenekkel kérkedne... Szánalmas... De az is, hogy ilyenekre fecsérlek drága perceket az életemből...:S

No Thanx forever 2008.06.02. 20:18:47

Nem vagyok a kicsikéd!!!!És neked lenne drága a perc ,azt nem hinnem!Fogadjunk hogy egy bunkó,mint te, még pasit se tud magának szerezni mert még a füld is utálja!!!(Max a neten akikkel megismerkedtél úgy hogy nem látják a képedet ,na TALÁN azok bírnak,de más nem!!!És bocsánatot kérhetsz anyádtól h megszüledtél!!!!

Pappa 2008.06.02. 21:29:01

Kedves nem vállalodanevedcsakköcsöglepratinihányadékprolipopzenétistenítőgyökér!Már mérhetetlen az a stílus amit megütsz,leszarom hogy,16 évesen,ha 26,36 tőlem 156 éves lennél,akkor sem üthetsz meg ilyen szavakat a barátnőmmel szemben.Igen,ugyanis az általad rondafülű, arctalan hölgynek vagyok a barátja és nem tűröm el, hogy egy olyan emberrel beszélj így,aki több évet töltött iskolapadban,több évet dolgozott legálisan,mint ameddig te el tudsz számolni!Nagyon pompás,hogy örülsz a fekete munkának,de gondolom az átlagon felüli IQ-ddal azt is tudod,hogy feketemunkával azt a pénzt nem fizeted be,amitől jobb lenne az ország,nagyon remélem,hogy semmilyen szociális támogatást nem veszel igénybe,vagy bármit amit az állam fizet,sőt még az utcai világítást sem használod jogosan,mert nem adsz a közösbe!Leghasznosabb az lenne,ha egy aids-es,rothadó faszt próbálnál ki a barátaiddal, amitől szétreped a végbeled és hosszú kínok során megdöglesz, undorító testedről szintén ők gondoskodnak, mert nem vagyok hajlandó még az én pénzemből egy ilyen gyökér,a társadalom söpredéke között élősködő majomnak a hantolásáról is gondoskodni!

Pappa 2008.06.02. 21:30:53

Te anyádnak meg egy köszönőlevelet,hogy egy ilyen fosszájú ribancot elhagyott,jól tette!

Dia 2008.06.03. 14:13:48

áhh ez így már nagyon durva! Két ember akik, még sosem beszéltek egymással, és talán nem is beszéltek volna ha nem lenne ez a zenekar, itt szidja mostmár egymást, és nem is a másik által kedvelt zenekart! Ér ennyit ez a jelentéktelen zenekar? Mert szerintem nem. áhh kétszer is írtam h zenekar, pedig egyáltalán nem érdemli meg, h így nevezzem

No Thanx forever 2008.06.04. 11:46:40

én mér adjak az országnak vmit ha ők is csak elvesznek mindenkitől,éz még nem tűnt fel nektek? Amúgy ilyn beszeri a "csajod" h már egyből a "pasijához" szalad panaszkodni?!jah és néha nekünk sokkal jobb életünk van mint másoknak! ugyanúgy járunk suliba is és semmiben nem különbözünk tőled és a támogatásokat is ugyanúgy igényeljük!!!!tehát csak ennyit rólatok "előkelő népség"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD


EMO 4ewa

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.06.04. 14:24:11

Na, örvendek, hogy azzal vágsz most vissza, amit előre tudtam, miután elolvastam a barátom kommentjét. Gratulálok, valóban egy középsős óvodás értelmi szintjén vagy!
Szerencsére vannak, akik élik a saját életüket, és nem mindig jut idejük fórumokba irkálni, a beszariság pedig sokkal inkább arra jellemző, aki még látatlanban sem meri vállalni a nevét!
Már megint azt hiszed, hogy kiosztottad a népet, és akármit mondanék, úgy se gondolnád máshogy, mert egy kis tipikus nagyképű, beképzelt tini pics@ vagy, aki addig nem fogja észrevenni, hol a helye, amíg valaki jól meg nem ruházza.
Az államról meg csak annyit, hogy az újraelosztás elvén működik. Tudod, ez mit jelent? Beadsz a közösbe, aztán azt újra szétosztják juttatások formájában... Ha nem történik befizetés, nincs miből újraosztani. Ha már ennyire szakértője vagy, akkor arra is rájöhetnél ebből, hogy amíg vannak ilyen kis mindent kipróbálós, hűdevagány élősködők, mint te, addig csak azoktól lehet egyre több adót beszedni, akik eddig is fizették, és azoknak a háta szakad bele, nem a tiéd, aki ugyebár azzal kérkedsz, hogy feketén melózol.
De ebbe nem fogok belemenni, mert ez meg aztán messze nem tartozik az alap témához, amiből ez az egész szánalmas kis irogatás kinőtte magát. Semmit sem tudsz az egészről, és egyáltalán semmiről sem, amikről itt nevetséges módon veled vitázni kell.
És eleve szinten aluli, hogy napok óta egy ilyen kis senkiházinak kell osztanom az észt, aki el van szállva magától, mert végre megkapta a személyijét… Jobban mondva nem is kell, csak nem bírja a gyomrom azt a bicskanyitogató stílust (és helyesírást…), amivel itt megnyilvánultál. Igazából már unom, és nem csak én vagyok ezzel így, úgyhogy innentől kezdve berekesztettnek tartom a „vitát”. Most gondolhatsz akármit, igazából magasról teszek az egészre, nincs kedvem többször lesüllyedni a szintedre, mert még maradandó károsodást szenvedek, és mivel az életed során úgyis kapsz még jó néhány pofont, ha ilyen maradsz, már most nyugodtan elbúcsúzom tőled. Nincs időm, sem humorom felesleges szócséplésre, majd megtanulod, hol a helyed, és szerencsére nem ott, ahol azt te gondolod. Na istenággyon!

Joga 2008.06.08. 18:49:47

Öreg szakállas emberek?

Te jó ég ez a szar No Thanx néha RHCP-t játszik, pedig nem érdemlik meg...Ezt csak azért mondtam mert az RHCP tagjainak átlagéletkora asszem felülmúlja a Tankcsapdáét....

A Tankcsapda jó, az RHCP jó, ezt a emo divatszart nem kéne velük együtt említeni...

No Thanx forever 2008.06.09. 20:05:42

Nah jólvan ám,de csak annyit mondok :még nálam is mélyebbre süllyedtél!!! Csak ennyi amm én meg nem fogok a te szintedre süllyedni!!!

Pappa 2008.06.11. 21:51:11

mi vagy te,Titanic?:D

limda 2008.06.24. 14:17:08

Egyépként mi bajotok a no thanx -el hallotatok már tőlük egyetlen számot is?? Hallgasátok meg őket csak egyszer is és aztán alkossatok róluk vélemény!!!!!! Én csak ennyit kérek!! Majd aztán meglátjátok hogy nem is olyan rosszak!!!!!!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.06.25. 19:23:47

Igen, sajnos hallottam... Érdeklődnék is, mint szakértőnél, mit akar ez jelenteni? "...lelkünk ébredő vulkán..."

limda 2008.06.25. 21:19:26

Hány éves vagy?? Ha kamasz akkor azt hogy kiakarsz törni a szülői korlátok alol!!!

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.06.25. 22:56:17

De szerintem előbb mindenképp egy nyelvtan órát tessék meghallgatni... "Egyépként"...

limda 2008.06.26. 12:31:48

nem tök mindegy hogy írom???!!!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.06.26. 17:49:41

Nem vagyok kamasz (sem Kamaz... muhaha), így mit jelent?
Egyébként meg nem mindegy, hogy írod, ugyanis p-vel írva azt mutatja rólad, hogy van még mit tanulnod a suliban, így lereagálva pedig azt, hogy felesleges...

limda 2008.06.26. 18:44:45

Ha magadtól nem jösz rá akkor hagyjuk!!!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.06.28. 15:05:31

Imádom, ha valaki már nem tudja fokozni a fokozhatatlant...

Emil 2008.09.28. 14:59:19

én csak most néztem meg a videót mert olyan kedvemben voltam....aztán láttam a kommentsort gondoltam belenézek, csak annyit tennék hozzá hogy én 12-13 éves koromban(most leszek 16) is tudtam hogy mi a jó zene nem mondom hogy ne hallgattam volna meg ezeknek a buzi köcsög EMO-knak a számait mert hát ugye amit nem ismersz arról ne mondj semmit így már kijelenthetem hogy az egész egy nagy szart sem ér ezek a srácok 5 év múlva szarrá szívott pofával fognak ülni jó esetben a suliban és azt fogják flashelni hogy valahol egy koncerten tombolnak és ki fognak ugrani az ablakon mert azt hiszik majd hogy beleugranak a tömegbe...ennyit róluk 80% hogy ez lesz a jövőjük, örülnék neki hogy ha nem ez lenne hanem a koruk haladtával elkezdenének rendes zenét játszani és kimondhatnánk róluk hogy valami maradandót alkottak és méltó nyomdokaiba léphetnek bármely magyar régi rendes bandának...ezt ma nem mondhatjuk el így meg is van róluk a véleményük szerintem sokunknak és jogosan....kösz ha végigolvastátok és még mindig a TCS a király!!!!

Rockos Csaj 2008.12.06. 15:43:11

Hát jó hogy igaza van Cseresznyének , lehet ,hogy mások nem így gondolják de a No Thanx téleg egy geciszarházi média ...

Rockos Csaj 2008.12.06. 15:53:35

Mégvalami , egyes kis tini lányoknak biztos bejön a No Thanx ,. És érdekes én is tini lány wok és leszarom azt a kurva köcsög No Thanxet vagy mi a francot
süti beállítások módosítása