atom

Rettenetes-elrettentő Skoda

2007.05.10. 16:01 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Rettenetes-elrettentő Skoda Tovább
Megyek a városban a kis Seicentómmal (kicsikocsi bumm-bumm), amikor keresztben kasul a semmiből felbukkan egy autó és a járdamenti ház tetejére szorít egy másodperc alatt, miközben megelőz. Eredeti állapotomhoz képest -30cm-re halladt el mellettem, hajszál híján egy agresszív cseh-olasz márkatalálkozó zajlott le. Valaki el bírná képzelni Karel Gott-ot Adriano Celentano-val duettben? Ugye nem... Pilsen és Milánó messze van egymástól nem úgy, mint a képen látható Skoda, mely vezetője valószínűleg ebédszünetben megnézte a Halálos Iramban-t vagy a Taxit. Dudaszóval jutalmaztam a mutatványt és egy nyelvtanilag jól megfogalmazott, de nem ide illő köszöntés is elhagyta a szám. Később az adrenalinszintem felszökött, mint szegény Cili macskánk a fára Ebola elől, mert rápillantottam a rendszámtáblára.
"UZI, úgy van!" - gondoltam magamban, eme vicces betűjáték miatt nem valószínű, hogy sokan kiszedik a kocsiból a sofőrt a piroslámpánál... Úgy tudom, hogy még a "K" betűnél tartanak a rendszámok, nem valószínű, hogy véletlenül keveredett így össze e három betű. Én is csináltatok majd a Centora egy "MIR" rendszámot, aztán bevágok a nagyautók elé, akik majd félnek tőlem, hogy le ne lőjjem őket az űrállomásommal... MUHAHA!
Kreatív olvasók nyugodtan képzeljenek a magyar zászló alá egy "B" betűt és olvassák csak össze a mellette lévőkkel. (kb így jellemezném a sofőrt legegyszerűbben)
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr2773735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szani 2007.05.10. 16:31:15

Üdv!
Hát télleg dúrva az a rendszám,énsem kekeckednék a fószerrel:D
Jah csak azt akartam eldicsekedni,h épp msn-ezek a pankeey-vel,bibibí:)
Najó,ez gonosz volt,mer veled meg nem tud..Szal röviden tömören jó neki minden:)
Na húzok haza,majd vasárnap újra jövök Szhelyre,jó 7végét,ciao!

Peti 2007.09.29. 11:21:54

A Skoda autót nem Pilsenben, hanem Mlada Boleslavban gyártják.
süti beállítások módosítása