atom

Hosszú zárral a legrövidebb éjszakán

2016.06.27. 23:15 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Hosszú zárral a legrövidebb éjszakán Tovább

Munkám során évről-évre előfordul, hogy ugyanazon témákat kell fotózom, ez nagyrendezvények esetén különösképp igaz. Van nálunk karnevál, szentivánéji vigasságok, táncversenyek és még sok ismétlődő program. Ezeket a munkákat szeretem nem rutinból letudni, mindig próbálok keresni valamilyen irányvonalat, egy hangulatot, hogy kicsit más legyen, és ne csak a képen szereplők miatt, hanem összességében is. Így futottam neki ennek a legrövidebb éjszakának is, ami valójában nem is a legkurtább volt idén.

Utána néztem, idén 2016 június 20-án volt a legrövidebb éjszaka, Szent Iván éjjele pedig június 23-24-re esett, szóval a szombati vigasságok érthető módon a polgári igényekhez igazodtak. Utoljára 2014-ben fotóztam szentivánéji bulit, akkor egy díjnyertes képet is lőttem, szintén a hosszúzáras műfajban, amit idén is előszeretettel alkalmaztam :)

Megfordultam még a Múzeumok Éjszakáján is a Skanzenben, ha tehetem jövőre csak oda megyek, ha képes leszek kibírni fotózás nélkül (esélytelen). Talán még a tüzet is körbetáncolom népzenére, majd szalonnát sütök és a Csótó mellől nézem a tűzijátékot. Persze tuti nem így lesz, és majd sietek egyik helyszínről a másikra, mert sok idő nincs a legrövidebb éjszakán, pláne ha az ember hosszan zárja a látványt a pixelekbe.

szentivan_001.jpg
szentivan_002.jpg

szentivan_003.jpg

szentivan_004.jpg

szentivan_005.jpg

szentivan_006.jpg

szentivan_007.jpg

szentivan_008.jpg

szentivan_009.jpg

szentivan_010.jpg

szentivan_011.jpg
szentivan_012.jpg

szentivan_013.jpg

szentivan_014.jpg

szentivan_015.jpg

szentivan_017.jpg

szentivan_018.jpg

szentivan_019.jpg

szentivan_020.jpg

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr178850666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása