atom

*megjegyzés* - amikor valamit túl jól csinálsz

2013.02.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - amikor valamit túl jól csinálsz Tovább

A napokban épp meghirdetni készültem a tabletemet, amit természetesen le is fotóztam otthon szépen, hogy a potenciális vásárlójelölteknek is tetsszen. Megírtam hozzá a szövegemet, feltöltöttem egy aukciós portálra gond nélkül, majd eszembe jutott, hogy a manapság népszerű hirdetési oldalra is felteszem, hátha.
Feltöltés után kaptam is az e-mailt, hogy ránéznek és ha minden rendben, akkor másnap reggel már éles is lesz a hirdetés. Aztán körülbelül tizenöt perc múlva kaptam egy e-mailt, amely hatására újra feltöltöttem a képeket, de percek elteltével ismét megkaptam az e-mailt, vastagon szedett szöveggel:

Nem az eladásra kínált termékről készült fénykép
Az oldalunkra feltöltött hirdetések mellé csak olyan képek feltöltése lehetséges, melyek konkrétan az értékesítésre kínált termékről készültek, nem pedig katalógusból másolt, Internetről letöltött képek. Kérjük, hogy fényképezze le termékét, hogy az érdeklődők láthassák termékének állapotát, esetleges hibáit is, ezek után cserélje le a hirdetéséhez tartozó képeket.

1.jpg

Mosolyogtam egy jót, majd válaszoltam az e-mailre: Köszönöm szépen az elismerést, és biztosíthatom Önöket, hogy fotósként saját fényképeket töltöttem fel a termékről. - nemsokára aztán jött a válasz is: Rendszerünkben adminisztrációs hiba történt, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. - pár perccel később pedig már éles is volt a hirdetés. Nem tudom, hogy a hat fotóból melyik akadt fent a rostán, de a legszerényebb hozzáállással is felvetődik így a kérdés, hogy egy hirdetés esetén gond, ha valamit túl jól csinálsz? (Egyébként én arra tippelek, hogy a sok logó és a felirat zavarta meg a rendszerüket, de vicces:P)

Bonyi viccesen javasolta, hogy legközelebb tükörben fotózzam le telefonnal, lehetőleg csücsörítve, úgy hogy én is látszódjak, az talán kevésbé tűnik katalógus-képnek:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr925092817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0nyi 2013.02.21. 15:02:39

Ocsem.... Hatalmas! :-)

Hajnal Pappa 2013.02.24. 21:40:42

Ez komoly elismerés!:)
süti beállítások módosítása