atom

Vakarózás a dzsungelben, disznóvágás a városban

2012.11.26. 15:53 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Vakarózás a dzsungelben, disznóvágás a városban Tovább

Munkám során sokféle eseményt örökítek meg, legyen az fotós, videós vagy éppen szöveges módja az információátadásnak. Vannak olyan témák, amelyeket szívesen feldolgozok, és persze vannak olyanok is, amelyeket annyira nem csípek, ilyen volt a múlt héten, a pénteki disznóvágás is. Voltam már én ilyenen, de sosem szerettem ezt az eseményt. Sajnálom a disznót, nem tetszenek a szagok, a vérengző látvány, utálom a pálinkát - ilyen feltételek mellett nehéz jól érezni magad. Persze a karajt megeszem, illetve módjával egyéb más disznóságokat is, de szembesülni már nem szeretek a "honnan való" részletekkel.

disznovagas_szombathely_disznofej.jpg

Szombathelyen, a Váci Mihály iskolában rendezték, afféle hagyományismertető disznóvágás volt, hogy a városi kisiskolások is tudják miből lesz a hurka, a kolbász, a szalonna vagy a töpörtyű. Én is elmentem, videóztam, bizonyos mennyiségű belezést látván tartottam egy kis szünetet, nem tetszett a gyomromnak a látvány, s amíg arrébb vonultam megkérdeztük a gyerekeket is, hogy nekik mi tetszett. Na persze, hogy a pont a belezés. Azért szerencsére sok kölyök volt, akiken látszott, hogy nekik "undi".

Ha már a disznóvágást nem, de legalább a videóvágást élveztem, megmutatva a véres valóságot, ötvözve a vicces jelenetekkel és a Dzsungel könyvével, Baluval. Hogy hogyan? Katt ide a cikkhez, a videóból minden kiderül:)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr244925618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2012.11.27. 19:25:08

Hálás meló... pálinkát is inniuk kellett a gyerekeknek?:D

Atom · http://atom.blog.hu 2012.11.29. 21:03:17

@Hajnal Pappa: Az kimaradt, de ha lett volna, akkor külön videót gyártottam volna belőle:P
süti beállítások módosítása