atom

*megjegyzés* - fesztiválról fesztiválra

2012.07.20. 08:25 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
*megjegyzés* - fesztiválról fesztiválra Tovább

Manapság sokat jövök-megyek, fesztiválról-fesztiválra járok az Ocho Macho zenekarral, így születnek a fotók, a videók s a cikkek. Persze joggal jön a kérdés, hogy a blogbejegyzések miért nem, de ilyenkor mindig amögé bújok, hogy a rengeteg teendő mellett még élni is kell s így nem mindig fér bele minden egy napba. E bejegyzést stílusosan a telefonomon írom, a Hegyalja Fesztiválon vagyok, ülök a backstageben, háromnegyed egy múlt, a színpadon épp most kezd a Firkin.

ocho_macho_tokaj1.jpg

Ez is nagy buli volt, mint ahogy a Pécsi Utcazene Fesztivál, a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a Bajai Halfőző Fesztivál s a PAFE is (hirtelen ezek jutnak most eszembe). Igaz van olyan, hogy csak keveset vagyok  a helyszínen, Soundon például kb. 3 órát töltöttem csak el. Szóval sokat megyek:P Fotózok, videózok, elvagyok:) Alszom a buszban, alszanak rajtam, azt hiszem ennek a nyárnak a végére is sokat látott gyerek leszek:D

ocho_macho_baja.jpgatom_alvas.jpg

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr804667482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása