atom

Hippibuszok - VW Transporter fotók

2012.05.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Hippibuszok - VW Transporter fotók Tovább

Nemrég Agárdon láttam egy nagyon szép, 1959-es évjáratú Volkswagen T1-est. Én is azon sokak közé tartozom, akiknek tetszik a hippibusz, s persze mondanám, hogy egyszer lesz egy ilyenem, de igazából nem lesz. Ennek több oka is van.

atom: Volkswagen T1 1959

Az egyik például az, hogy egyre kevesebb van belőlük. A T1-esből konkrétan most egyet találtam a hasznaltauto-n, az is 2 milliót kóstál. Persze biztos vannak olcsóbban is, de hát nem ez az álmom, a szenvedélyem, így csak imádom a hippibuszokat, szeretem lefotózni őket, körbejárni, megcsodálni őket:)

atom: Volkswagen T1 1959

A T2-es már könnyebben beszerezhető, 300-500 ezerért is vannak, igaz a fenti T1-es állapotához hasonló példányért itt is csengetni kell keményen a Mátyásokat. Ezt a bécsi reptéren fotóztam.

atom: Volkswagen T2 Camper van

Sok baráti körben hallottam már a: Veszünk egy Volkswagen hippibuszt és elmegyünk... kezdetű gondolatokat. Az utóbbi időben szeretek ilyenkor "beszólni" és mondani, hogy az nem úgy megy... De elképzelni azért jó, hogy egy ilyennel guruljon az ember valahova:)

atom: Volkswagen T1 1959

Eme példány leképezésekor is egy narancssárga, ugyanilyen küllemű gördült emögött a kisbusz mögött, amiből huszonévesek mosolyogtak a piros gazdájára, mert hát márkatárs, s manapság már ritkán jár ilyenből egyszerre kettő véletlenül, ugyanazon az úton:)

atom: Volkswagen T1 1959

Keresztapámnak is volt Transportere, egy platós T3-as, szerettem azt is, mindig mondtam, hogy majd az enyém lesz, aztán felnőttem és mégsem. Ki tudja merre gurul avagy áll az a kisteher.

atom: Volkswagen T2 Camper van

atom: Volkswagen T2 Camper van

Szóval nekem is "lesz majd egyszer egy ilyenem", ha valamiért eszeveszettül bejön az élet, akkor azért nem leszek rest, és beszerzek egyet:) Addig meg marad a jövőképzés, a motor, az fotómasina s miegymás....

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr44528434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása