atom

Mondatokban

2012.05.08. 11:30 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Telefonban: Tudod ki ült abban a kocsiban? A Fülesnek a gazdája! - mondja Bonyi, mire én: A Róbert Gida!? - Hülye! A kutya a klubban, na azt hívják Fülesnek!

Nem tudom hol és ki: Levágtad a körmöd? - Igen. Már akkora volt, hogy patkolni lehetett.

Klubban: Nézd meg ezt a képet! Kávé kandis cukorral. - mondtam Bonyinak, mire ő: Azért kandis, mert kandikamerával csináltad?!

Nem tudom hol: Hogy tolatna rá egy IFA! - mondta valaki valahol.

Padlás megtekintése közben, majdnem albiban: Na ide lehet majd bezárni a Busát vagy a Bonyit! - mondja Hanzs vagy én, amikor nézegetjük a kis tetőtéri lyukat, avagy padlást.

Majdnem albiban: Én nem kulával, hanem kávéval avatok! - mondom Hanzsnak az albérletben, mert ő azt mondta, hogy akkor lesz felavatva a kégli, ha már "gittelt" egyet.

Hanzsék majdnem albijában a sövényt nézegetve: Van fűnyíró és sövényvágó is. - mondja Hanzs. - Na akkor már forgathatunk is egy horrorrfilmet. - mondom. - Vagy lehet Jackass is. Bonyi ugorj ki az ablakon! - Na de az csak egy B+ kategóriás epizód lenne. - mondtam.

Sztoriban: Reggel rászállt egy madár a vállamra, de rögtön tovább is repült, érintette a fülemet. - meséli Hanzs. - Gondoljatok bele, hogy ha belecsíp a fülembe, én meg bemegyek az ambulanciára, és betelefonálok a munkahelyemre, hogy megharapott egy rigó.. ..a világ leghülyébb kifogása/oka lenne.

Beszélgetésben: Vasárnap csináljunk valamit! - mondja Bori, mire én: Mondjuk paprikás-krumplit, azt úgyis szeretem:)

Esti iszogatás közben: Szeretem ha a lányok csavargatják a cicibimbómat! - hangzott el a mondat egy fiú szájából:P

Álmomban: .. és még meg kell mutatnom, be kell bizonyítanom a Bonyinak, hogy a szivárvány meleg és nem fog fázni! - mondta Judit az álmomban, amiből másra nem emlékszem, a szivárvány hőmérsékletéről volt szó, én pedig ébredéskor rögtön leírtam:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr384495821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása