atom

5 éves az atom.blog.hu

2012.04.29. 17:07 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
5 éves az atom.blog.hu Tovább

Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak ebbe a bejegyzésbe, s már tavaly elhatároztam, hogy hagyok magamnak elég időt az ötödikre, sokkal hamarabb belekezdek, nehogy összecsapjam. Ez persze idén sem alakult máshogy, már élesednie kéne, én meg pofozgatom itt a szövegtörzset:P

5 év nem kis idő, ezalatt ipari és kulturális forradalmakat vittek végbe a kommunista rendszerben, amikor megszülettem még csak enni és aludni tudtam, öt évesen pedig már félig írtam és ismertem a szorzótáblát. Öt év sok idő, a virtuális napló hasábjain úgyszintén.

Nem részletezem a blog megalakulását, népszerű bejegyzéseit, kommentjeit, ezeket az első, a második, a harmadik és a negyedik éves bejegyzésemben megtettem:) Öt év alatt volt nálam hiperihletettség és "ma mi a francról írjak?" időszak is. Valamikor elkezdtem a napi 1 bejegyzés rendszert, amelyet elég sokáig, évekig tartani tudtam, s csupán csak

2011 december - 2012 április időszakban voltak gondok vele, de akkor is csak pár napos akadások. És miért az "erőszak", hogy továbbra is rendszeresen állítsam elő, vagy éppen ajánljam több milliomod magammal ugyanazon anyagokat? - hát azért, mert az utóbbi pár hónap mutatta meg, hogy sokan hiányolták bejegyzéseimet. Öt év sok idő, ennyi esztendő alatt kialakul egy olvasótábor, akiknek sok minden tetszik abból, amit összeszedek, vagy amit kiköp a fényképezőgépem illetve az elmém.

Öt éve már, hogy az atom.blog.hu címen blogolok, voltak és vannak sorozatos bejegyzéseim, minőségi vagy érdekes videókat ajánlok hétről-hétre szombatonként, gyűjtöm a barátaim mondatait, kiposztolom az 5 képet a telefonból - szóval elvagyok, és úgy tűnik ti is, az olvasók is elvagytok itt velem. A kommentek száma mára már lecsökkent, helyettük jött a "like", amiből néha nagyon sok van, szóval nem szünetelek, próbálok nem akadozni:) Jó ha csak egy mosolyt csalok valaki arcára egy fotóval, de az is, ha épp egy tartalmasabb bejegyzéssel kötöm le figyelmét és utána nem érzi kárbaveszettnek az időt. Köszönöm a kattintásokat, köszönöm a figyelmet. Holnap találkozunk;)

Addig pedig itt egy ünnepi videó az ünneplésről:)

Kapcsolódó:
Első szülinap
Második szülinap
Harmadik szülinap
Negyedik szülinap

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr114479544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2012.04.29. 17:45:02

boldogot, szuper lett a videó is!:)

-Ani- 2012.04.30. 21:51:00

Boldog blog-szülinapot! :) Nagyon jó a videó!!!!!!!!!!!! :)
süti beállítások módosítása