atom

5 kép a telefonból 67

2012.04.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
5 kép a telefonból 67 Tovább

Ezen a héten autók vannak a terítéken. Kezdjük is a két szélsőséggel. Az egyik egy Volkswagen kisteherautó, amely olyan hosszú, amilyet még nem láttam. A napokban parkolt a ház előtt, nem volt számára elég egy parkolókocka.

A másik ez a kis kétszemélyes vakarcs. ZZ - ez volt ráírva, valami Zeus volt, de már nem emlékszem rá. Nem csak nekem újnak számító küllemével, hanem miniatűrségével is magára vonta figyelmem. Kicsi-kocsi, vélhetően mopedcar.

Harmadikként jöjjön az autópályáról egy kamion. Ha elalszol és vezetés közben erre ébredsz, az elég ijesztő lehet:P Mondjuk a vezetés közbeni ébredés már önmagában ijesztő.

Negyedik képem Bonyi autójának váltógombja, amely enyhén már "tükörre" kopott. Nem kommentálom, a kép címe csak ennyi: 214.173 km

Ötödik pedig egy osztrák autó rendszáma. Demotiválósan csak annyit mondanék: rosszul csinálod. - kicsit törekedhetnénk azért a "legalább hasonló" kinézetre:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr714398593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása