atom

Panorámaképek Innsbruckról

2012.02.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Panorámaképek Innsbruckról Tovább

Innsbrucki látogatásunk alkalmával csináltam panorámaképeket is a városban, nem csak kisállatokat fotóztam (az egész galériám itt látható). Persze nem találtuk meg azt az ideális helyet, amit kerestem, mert az pár kilométerrel arrébb van, mint ahol megálltunk, de azért kattogtattam szorgosan így is:)

Először a város széléről fotóztam, rákattintva nagyobb méretben is megnézhetitek.

atom: Innsbruck panorámakép

Másodiknak a városban, a Stadtturmból fotóztam egy 360°-os panorámaképet. Ezért is látszik a fotón két Nap. Nem csak körbefordultam, hanem a kilátóban körbementem és úgy készült. Nagyjából pontos lett:) Kattintásra nagyobb!:)

atom: Innsbruck 360°-os panorámakép

Az alábbi kép szintén itt készült, csak ez egy nagyobb szegletet foglal magába.

atom: Innsbruck óváros - panorámakép

A város közelében található az Európa híd. Óriási, nagyon magas, mint azt a wikipediából kiolvastam: Az Europabrücke (magyarul Európa híd) egy völgyhíd Innsbruckban, Ausztriában, az A13-as autópályán. Patsch és Schönberg közt hidalja át a Wipptalt (Wipp-völgyet). 1963. november 17-én adták át a forgalomnak. 190 méteres magasságával Európa legmagasabb hídja volt a Millau-i viadukt elkészültéig. - Erről is csináltam egy panorámaképet, de csak azért, hogy elférjen egy fotón rendesen:)

atom: Európa híd

És végül a legelső fotó, csak télies közegben, pár nap múlva eltűnt a napsütés és leesett az első hó. Azóta persze már belepte az egész tartományt, mi még hazaértünk:P

atom: Innsbruck panorámakép

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr293603070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása