atom

Egy hét otthon

2011.11.07. 20:06 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Egy hét otthon Tovább

A múlt hetet otthon töltöttem, "őszi szünet" werknév alatt, családi légkör huzamosabb hiánya miatt és nem titok, hogy anyagi megfontolásból is. Ebben az egy hétben sok mindennel foglalkoztam, olykor még dolgozgattam is itthon, de nem írom, hogy túl sokat, nem akarok füllenteni. Mindig csak egy kicsit, leginkább a saját dolgaimmal voltam elfoglalva, melyek nagy része képernyőhöz kötött. Sokat voltam a friss levegőn is, bár fényképezőgépemet nem cipeltem jelentősen sosem magammal, tulajdonképpen hat nap után szedtem elő, hogy kattintsak pár fotót a szokásos otthoni témában, azaz a kedvencek megörökítésében. 

Bandi idomult az őszhöz, rengeteget feküdt az avarban és bundájára is begyűjtött pár elsárgult falevelet, hogy jobban illeszkedjen az udvari összképbe:)

Cilike meg csak figyelte, ahogy Bandi hempergőzik, én meg valami nagy fekete izével zörgök ott szemben.

Kiterülés, simogatásra várva

Ez finom volt:)

Bandi nagyon aranyos eb, rengeteget játszottam vele, kergettem az udvaron, labdáztunk, hanyatt vágódott párszor a fűben:)

Ha reggae zenekarom lenne, akkor pulim lenne:)

 Bori is ott volt velem két napig:) Annyira tetszett neki, hogy meg is ihlette a helyzet, csudajó képek bloggal itt:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr103356768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása