atom

Müller Wünderful Stuff - ha képzavarod van nem baj

2011.10.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Müller Wünderful Stuff - ha képzavarod van nem baj Tovább

Tekints az alábbi képre. Semmi baj nincs azzal, hogyha úgy érzed, képzavarod van Maci Laci és K.I.T.T. láttán, nem beszélve a mellettük trappoló nagyszájú fehér gömbre. És hogy mit csinálnak ők ott hárman? Várják a gyémánt-egyszarvúkat, a szivárványt és a kedvenc, a  vihogásáról elhíresült Mardelt.

Misi azt kérdezte, hogy vajon milyen drog hatása alatt írták a forgatókönyvet? Én úgy vélem, hogy nagyon boldog-szer lehetett, de simán elképzelem, ahogy összeraknak pár gyerkőcöt, vagy gyerekes felnőttet (inkább ez utóbbi, tekintve hogy a kisfilm hősei az én kedvenceim is voltak és a mai generáció nem csodálja már a K.I.T.T. villogó fényét és nem visít Mardeltól), szóval - hosszú mondat - leültetnek pár embert és a feladat adott - képzeld el a szürke várost ezekkel a szereplőkkel, majd öntsd le az egészet boldogsággal:) Na, elég a rizsából, a videó sokkal jobb:)

Imádom.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr793299644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása