atom

5 kép a telefonból 51 - Franci

2011.09.29. 23:32 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
5 kép a telefonból 51 - Franci Tovább

A mai 5 kép Franciról készült. Azért ezeket válogattam ki, mert ma volt itt Anya, s mondta, hogy szeretett "Mamacicc" azaz Franci elpusztult. Azért a Mama jelző, mert macskaállományunk állandó tagja ő volt, és amióta Kissomlyón lakunk, azóta macskáink 100%-ban az ő almából valók voltak.

Nemrég kattintottam a macskuszról ezt a fotót, az ott az egyik hátsó lába a fejénél:)

Nagyon sokat aludt, mint általában minden macska, amelyik nőstény és túl van a kölyökkorán. Bármin, legyen az szék, asztal, csizma, doboz, beton, farakás, virágtartó - simán aludt.

Ez a kép már szerepelt, amikor otthon voltam és kint olvasgattam, kávéztam, akkor persze a macsek odajött, és a könyvre feküdt, hogy vele foglalkozzak. Ezt anya is mondta, imádott mindig az ember munkaterületére benyomulni:)

A legdörgölőzöbb macskánk volt, ha leguggoltam, akkor odajött és az ölembe férkőzött, ha ültem az asztalnál és fejmagasságba került, akkor a vállamra mászott, majd a fejemhez bújt.

Nagyon aranyos cica volt, hihetetlen pózokat vágott alvás közben. Rengeteg, temérdek, megannyi fotónk van róla:)

Szinte fel sem tűnt, hogy már eltelt kilenc élet, s mindez 11-12 év alatt. Hiányozni fog a hétvégi állatsimogatásból...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr53266557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2011.09.30. 11:28:29

sajnálom a cicót.. hát kellett már egy kis bőgés, köszi :) aranyos volt ez az eltelt már 9 élet

-Ani- 2011.10.01. 20:41:58

Édes kis Mamacicc.... éreztem tegnap, hogy nem szabad erre jönnöm, mégis itt voltam.... bőgtem is egy jó nagyot. Öreg volt már szegény.... hisz nagymacs volt amikor hoztuk..... talán 14 éves lehetett...
süti beállítások módosítása