atom

Miniatűr Disneyland - tilt-shift vidámpark

2011.04.09. 09:40 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Miniatűr Disneyland - tilt-shift vidámpark Tovább

Mint sok gyermek, én is imádtam a Disney rajzfilmeket, megannyi volt meg otthon videokazettán és moziban is sok-sok egészestéset néztem meg. Kedvencem egyébként mindig Goofy volt, de nagyon sok egyéb mese szereplői közül is vannak kedvenceim, akiket most nem is állok neki felsorolni.

Ha már Disney, akkor Disneyland. Itt van közel, Franciaországban, és ha egyszer arrafelé járok/nyaralok, akkor szeretnék legalább egy napig a WD paradicsomban szórakozni, mert ha nem is vagyok már gyerek, de akkor is megnézném. Nem csak Mickey és Donald táncol jelmezben, az egész kaland/vidámpark teli van jobbnál-jobb dolgokkal, mint például autós kaszkadőrös show-val.

Nemrégiben találtam egy csatornát, ahol tilt-shift videók vannak, és egy ilyet készítettek a Disneylandről is, naná hogy landol a szombati bejegyzéseim közt:) Amint láttam, hogy érkezik a pöfögő kisvasút, rögtön tudtam, hogy ide való:)

 Aki Disneyland-be készül szóljon, elférek a csomagtartóban:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr462809700

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő | 2010-9 | TAVASZ 2011.04.10. 23:36:03

Szitakötő folyóirat lapozható változata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása