atom

Összeszerelési útmutató nem kell a férfiaknak - Sheepfilms

2010.10.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Összeszerelési útmutató nem kell a férfiaknak - Sheepfilms Tovább

Bizonyára többen találkoztatok már azzal a helyzettel, hogy megvettetek egy lapra szerelt bútort, majd az összeszerelési útmutatót nem figyelembe véve - mivel nyilvánvalóan egyszerű - álltatok neki a barkácsolásnak, s fél óra múlva a dohányzóasztalból egy eklektikus fogas, vagy egy transzdimenzionális mongúzcsapda lett - vagy dohányzóasztal, ami mellé ki tudja miért, jár még ajándékba négy csavar.

Szekrényt raktam így össze, hogy végül a kezemben maradt egy-két alkatrész, melyekről kiderült, hogy eleinte kellett volna beszerelni:P Sebaj:) Szóval az összeszerelési útmutatóra nincs szükség, bár nem árt belepillantani, így nem kerülnek fel fordítva polcok, nem maradnak csavarok és nem szegeljük le a szekrény hátfalát azelőtt, hogy észrevennénk, hogy fejjel lefelé raktunk mindent a fődarabokra:P

Régen ajánlottam Sheepfilms videót, de ez a mostani megtetszett, mert amennyire hülyeség és mese, annyira valóságos is:) Imádom:)

Korábbi sheepfilmses bejegyzéseim ide kattintva!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr352349034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: crema hidratante piel grasa farmacia 2018.06.17. 03:09:33

Aranygyökér-kivonat Kóladió kombináció - Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Trackback: Sitio web altamente recomendado 2018.02.28. 12:19:12

Bauke Knottnerus őrületes dizájntárgyai - de!sign

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.10.06. 12:00:17

Nagyon jó! Mintha magamat látnám, csak én mérgemben ugrálnék rajta, kicsit megtaposnám, még az is előfordulhat, hogy megharapnám..... a nyugágyat. :DDD
süti beállítások módosítása