atom

Mondatokban

2010.06.20. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: a 22-es helység a konyha/étkező. A héten elengedett a feliratok ragasztása, s csak a szám maradt fent. Bonyival buzgálkodtunk, s kiegészítettük. Ím ilyen lett:

Telefonban: Bonyit hívom, felveszi s így szól: "Kettő nullal vezetnek a szlovének." - megköszöntem a bejelentkezést, majd megbeszéltük, amit akartam. Egyébként ezt a meccshelyzet közléses bejelentkezést még kétszer eljátszotta:P

Forgalomban: Ezen a héten is akadt szidnivaló. Motorral és kocsival egyaránt találkoztam hülyékkel. Ilyenkor nem győzök kommentálni mindenfélét magyarázva. Rengeteg embernek újra kéne tanulnia a kreszt, illetve a 25-30 km/h feletti vezetést..

Úton: Sikerült kedden és pénteken is normális távokat motoroznom. Szeretek gurulni, bár hamar nagy a huzat a gépen, de majd megszokom... Nem fogok száguldozni...

Ezen a héten nem jegyzeteltem sem agyban, sem papíron a mondatokat... Ejj-ejj-ejj...

 

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr682093944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása