atom

Huszonnegyedikei napösszegző

2009.12.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Huszonnegyedikei napösszegző Tovább

Ülök este a nappaliban, iszom a teám, a tévében megy a Híd Terabithia földjére, anya a kanapén alszik, mert Marci elfoglalta a helyét. Marci azért alszik anya ágyában, mert Gabi elaludt Marci helyén. Teljes a vándorlás:)

Reggel kipihenten keltem, mert Morisz egész éjjel békénhagyott és reggel sem keltett fel. Most is a fotelben alszik, az lett a bázisa. Nagyon nyugis itt a macsek. Nem rosszalkodik, a kandalló előtt, vagy mellett, a fotelben alszik. Nem eszik annyit és most a szőrét sem tépkedi. Teljesen lenyugodott itt falun.

Napközben befejeztem az ajándékok csomagolását és egy-kettőn még apróbb simításokat végeztem. Délután fahordás, aztán fenyőfadíszítés, később némi adatmentés a holnapi telepítések előtt, majd szenteste, vacsora.

Nem voltam hajlandó csomagolópapírt venni, mivel az 5 másodperces szépségért szerintem nem kellene pazarolni a papírt, így összeszedtem pár újságot és abba csomagoltam. Bátyám mondta is: Látszik, hogy a Vas Népénél dolgozol. - miközben tépte le a sportoldalt a Madagaszkár pingvinjei rajzról:)

Jó hangosak voltunk, egymás szavába vágva meséltünk mindent, nagyokat nevettünk. Szép volt az idei szenteste is:) Sajnos a saját ajándékom nem fért be a fa alá, de azért részben jelen volt az is:) Na erről bővebben majd később.

Hú, szép volt ez a film (Terabithia). Szomorú volt, de kissé felidézte bennem azt, hogy milyen jó volt gyerekként. Amikor egész nap brümmögtem a kisautóimmal... Amikor egy takaró felgyűrődött redője alagúttá vált vagy épp ugratóvá. Hogy dolgozott akkor a fantáziám. Kedvencem az egyik barna, kockás plédem volt, amivel le volt takarva az ágyam. Pár pillanat alatt ugratókkal és hegyekkel tűzdelt tájjá változott, várossá szűk utcákkal, vagy kanyonná - azzá, amit épp elképzeltem. Jó volt:)

Szóval mennek az úton az ünnepek és örülök, hogy a karácsony csak úgy beugrott hozzánk egy-két napra vendégségbe, nem pedig átgázolt rajtunk, mint amikor belép az ember ilyentájt valamelyik áruházba, és arcába tolja egy Táncoló télapó a táblát, hogy Merry Christmas!

Ma gépeket telepítek, adatmentek, mindenki windows-cserés lett a családban. Elleszek azt hiszem egy darabig:P További boldog karácsonyt!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr171621548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BCsabi 2009.12.25. 16:55:29

Bulldog Karajcsont néked Atom, meg a Teafarm összes tagjának is! Orsinak szánt rajzoddal arra késztettél, hogy regeljek és mindenképpen megjegyezzem milyen szép ajándékot csináltál! További kellemes ünnepeket és jó pihenést!

Üdv,

Békési Csabi

BCsabi 2009.12.25. 16:58:06

Juteszembe;

szép téli macsekotok van :)

zsozso82 2009.12.26. 10:35:24

Boldog Karácsonyt a egész családnak!
Az ajándékod jól érzi itt magát! még nem tolattam le :D:D:D:D
süti beállítások módosítása