atom

Bugatti Veyron a tóban - a baleset videója is megvan

2009.11.16. 09:33 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Bugatti Veyron a tóban - a baleset videója is megvan Tovább

A Bugatti Veyronról már egyszer írtam, akkor a könnyfakasztó élmény miatt, ugyanis a Top Gear egy lenyűgöző videón mutatja be 407km/h-val a száguldást. (E bejegyzésem itt.)

Pár hete is egy Veyrontól volt hangos a net. Én már csak akkor láttam, amikor Bonyi beszerkesztette az oldalra a hírt, miszerint egy Bugatti Veyron Texasban egy tóba csapódott. Mindezt azért, mert a sofőr megijedt egy pelikántól, amitől elejtette a telefonját, majd addig keresgélte azt, míg a tóba kormányozta az autót.

A 300 milliós autó kiemeléséről volt fent videó mindenhol, én is ezt láttam. Itt is van:

Aztán a stipistop-on találtam meg a videót arról, hogy hogyan csapódik a vízbe a Bugatti. Mert ugye pont akkor, pont arra járt valaki és levideózta az egészet. Felvette egy másik autóból, ahogy száguld a Bugatti majd a vízbe csapódik. Sofőrt megzavaró pelikán nem látszik a felvételen, de lehet, hogy az előbb volt. Mindegy. Ez hihetetlen. Itt a videó:

Hogy mi a hihetetlen? Most már nem is annyira az esemény, hanem az, hogy felvették. Mekkora valószínűsége volt? Jókor jó helyen, mondhatja a felvétel készítője. Komoly...

via: stipistop.com

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr861527903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása