atom

Na most akkor H1N1? Vagy népirtás? - terjed a hoax a halálcsipről

2009.09.16. 09:50 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Na most akkor H1N1? Vagy népirtás? - terjed a hoax a halálcsipről Tovább

A minap kaptam egy levelet, egy hoax-ot, aztán Anya is szólt, hogy már olvasta, s persze a szerkesztőségben is landolt a hoax, így tovább lett csócsálva a H1N1 gumicsont, hiszen minden nap találni egy-egy újabb részt rajta, amit még nem nyálazott össze mindenki.

Hogy mi a véleményem a körlevelekről, azt ide kattintva olvashatjátok, de a spam-eket sem szeretem, arról is írtam már itt. Visszatérvén az említett hoaxhoz. A H1N1 nem csak a virológusok és a médiából tájékozódó emberek figyelmét keltette fel, hanem olyan agyalágyult, üldözési mániás f*szjankókét is, akik képesek elpazarolni rengeteg időt arra, hogy levezessék az összeesküvés elméletüket (mint később erre fényderül: nem hiába)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy sertés, aki tüsszentett s végül megdöglött. A szegény mexikói parasztember nem örült ennek, ezért elment hát a szomszédos ország királyához (USA elnök) és elpanaszolta búját-baját. A nagy fekete király azonban megijedt a paraszt embertől és náthás disznójától, hetedhét országon át zavarta, majd eszébe jutott, hogy ezt még ő is kihasználhatná, így nappalt éj alá téve dolgozott a furfangos terven, így született meg a H1N1 mint médiakór.

kép: influenzakommando.blog.hu

A hoaxból kiderül, hogy nem csak egy sima sertésinfluenzával állunk szemben, nem csak Zsuzsi-coca prüszköl az ólban, hanem egy világméretű népirtással, amit egy mikrocsippel (szervezetünkbe való bejuttatása után) hajtanak végre egy bizonyos Tel Aviv-i központból.

Hogy miképp szabadítanak meg harci kutyáinktól, miképp kerülünk koncentrációs táborokba a 21 század hajnalán és egyáltalán kik állnak az egész mögött, arról itt írok.

(Figyelem! Aki nem bírja a töménytelen hülyeségből (nem poénból) fakadó agyzsibbadást csak részletekben olvassa!)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr601385388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Csabai 2009.11.16. 16:35:23

Tiszteletem Mindenkinek!
Mielőtt bármiről is beszélünk az A/H1N1-ről, előbb beszéljünk a lényegről, miről is van szó? Minden magyarázatot a vírusról, mint kutató leírtam már áprilisban, ajánlatos az alábbi linken
www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:sertesinfluenza-ah1n1&catid=20&Itemid=12
elolvasni. Dr. Guslyás barátom véleméynét is el lehet olvasni az oldalon. Ha nem megy a www.gmrgroup.eu főoldalán megtekinthető!
Mindenkinek további jó egészséget kivánok! Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
süti beállítások módosítása