atom

Grand Aero Challenge, hangyás kávé, leégés és vitorla

2009.07.03. 11:50 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Grand Aero Challenge, hangyás kávé, leégés és vitorla Tovább

A tegnapi nap nagyon szuper volt több szempontból is.
Balatonfüreden voltam a Grand Aero Challenge-en, ami olykor-olykor elég látványos volt, bár sokszor akadt olyan pillanat is, amikor a távoli magasban brümmögő gépek el sem érték az ingerküszöbömet. Szuper volt, bár párszor sikerült lemaradni a látványos helyzetekről is:P

Igen, a gép szárnyának szélén lévő háromszög a vizet súrolja, kattints a képre a képgalériáért!

Itt lentebb meg egy videó, tessék megnézni!

Reggel tíztől délután kettőig, igen, pontosan négy órát ücsörögtünk a napon Zsóttival, és természetesen „nem” égtem le egy cseppet sem… Az új becenevem Homár, de a blog marad Atom, mert homáros már van egy. Leégés közben ittunk egy-egy cappucinót is a közeli automatából, ami hatalmas sikert aratott, mert:
1. extra cukorral is keserű volt, amit szerencsére enyhített az, hogy túl vizes volt
2. cukor helyett hangyákat kaptunk extraként, személy szerint ötöt halásztam ki a habból, gondolom betámadták a dolgozók a szabadban lévő gépet és belül már egy hangyaboly van (vagy az üzemeltető ott tartja a hangyafarmját)

Elég durván néznek ki a vállaim és a térdeim, remélem azért megmaradok. Legalább most az sem fog látszani, hogy ha netán elpirulok:)

Bővebb cikkem információkkal, fotókkal és még egy videóval ide kattintva!

Aztán délután vitorláztunk is, életemben először, Füredről Csopakra, majd Csopakról egy kicsit befelé. Elképesztő, hogy milyen nagy csend, milyen nagy nyugalom van kint a vízen. Nagyon tetszett ez a kis út, bár ettől még nem állok neki gyűjteni a milliókat, hogy utána vitorlás cipőben koptassam a fedélzetet.

A vízről épphogy még a vihar előtt sikerült visszajönnünk, szerencsére még a fürdés megvolt kint a „tengeren”. Aztán persze mit csinál a sztahanovista balcsin? Naná, hogy megy vissza a nyaralóba, hogy helyrepofozza az adatkupacot és utána megossza azt a világgal:P Így van ez…

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr751223878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.07.03. 14:04:08

Most már bánom, hogy nem mentem el megnézni... :(
süti beállítások módosítása