atom

Kedvenc rajzfilmünk 5 - Donald kacsa és a falánk medve - mézmánia

2009.05.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Kedvenc rajzfilmünk 5 - Donald kacsa és a falánk medve - mézmánia Tovább

Megint rajzfilmmel jelentkezem, ím a szokásos beköszönő:
Bátyámmal annak idején nagyon sok rajzfilmet láttunk. Egészestés rajzfilmek, Walt Disney klasszikusok, temérdek Donald, Mickey, Pluto, Goofy epizód volt a vidókazetta-tarsolyban és persze Tom és Jerry is akadt jó pár, meg a kevésbé ismertebb mesék. Ez utóbbi mesék közt akadtak olyanok is, amelyek nem csak bátyámnak s nekem, hanem Anyának is nagyon tetszettek, jókat szoktunk röhögni, amikor két-három-öt évente előkerül egy-egy darab.

Most Donald Kacsa, mint méhész és a mézéhes medve sztorija kerül terítékre. Ne tévesszen meg senkit, nem két epizód van, csupán arról, hogy az eredeti, angol nyelvű videóban (az első beillesztett felvétel) 4:10-nél van egy olyan rész, amin agyon-szét-halálra röhögtem magam és ez a magyar nyelvű változatban (alsó videó) nagyon halk, nem annyira ütős. Szóval ki-ki ahogy érzi, azt nézze, de az angolban a 4:10 az gyilkos így este tízkor:P Kb egy éve Anyával is padlót fogtunk, amikor megnéztük:)
Az alsó videó, ha nem indul rögtön, akkor kattints a nagy ablakban megjelenő kis videóképek közül az elsőre!

Lentebb magyarul. Az alsó videó, ha nem indul rögtön, akkor kattints a nagy ablakban megjelenő kis videóképek közül az elsőre!

Imádom ezt a medvét. Donaldot, annyira nem, de ez a medve meg a vadőr az egyik kedvenc párosom:) További mesésen kellemes vasárnapot!

További "kedvenc rajzfilmünk" bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr291096517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása