atom

Kedvenc rajzfilmünk 4 - Óriás kanári

2009.04.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kedvenc rajzfilmünk 4 - Óriás kanári Tovább

Megint rajzfilmmel jelentkezem, ím a szokásos beköszönő:
Bátyámmal annak idején nagyon sok rajzfilmet láttunk. Egészestés rajzfilmek, Walt Disney klasszikusok, temérdek Donald, Mickey, Pluto, Goofy epizód volt a vidókazetta-tarsolyban és persze Tom és Jerry is akadt jó pár, meg a kevésbé ismertebb mesék. Ez utóbbi mesék közt akadtak olyanok is, amelyek nem csak bátyámnak s nekem, hanem Anyának is nagyon tetszettek, jókat szoktunk röhögni, amikor két-három-öt évente előkerül egy-egy darab.

Adott egy éhes macska, egy kutya, akit Atom-nak hívnak!!!! Pillanat, itt meg is állok egy pillanatra és beillesztem a bizonyítékot:

Nos, visszatérve a témához: Van az éhes macsek, az Atom eb, meg egy soványka kanári. Nem Csőrike és nem Szilveszter. A növény-növesztő szernek hála mindenki növekedni kezd, a kanári, a macska, a kutya, s az egér is. Hogy végül kik nőnek és mekkorára, az a meséből kiderül:)

 További "kedvenc rajzfilmünk" bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr1993976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.04.26. 10:44:03

Közös a három rajzfilmben, a "Piroskás vágtázós" és a "jegesmacis altatós".
Nagyon jóóóóóóó!
süti beállítások módosítása