atom

Tele van a tele van a - postaládám spammel

2009.02.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 8 komment komment
Tele van a tele van a - postaládám spammel Tovább

Jönnek a spamek, csak úgy jönnek. Heti egy-kettő simán becsúszik a postafiókomba, nem zavarnak amíg nem bombázzák postafiókom túl nagy számban, hiszen rögtön törlöm őket. Szóval a cím annyira nem is helyes, na de mindegy:P
Heti egy-két hi5 meghívót kapok, aztán jönnek ugye tipikus spamek. Meg sem tudom mondani, hogy hány Ági meg Eszter írt már nekem, hogy jól van meg, nyaral, meg síel meg eltörte a lába a kutyáját, vagy a kutyája a lábát és végül azért nézzek be erre vagy arra az oldalra, mert ott jó filmeket lehet letölteni, amitől aztán über-boldog lehetek. Én sosem kattintok tovább sőt, most már meg sem nyitom ezeket a leveleket, de lehetne csemegézni dögivel.

A reklámozók szerint baromi jól járok, hogy ha egy több száz forintos sms-ért letöltök valamit az oldalukról, meg ha netán nincs pénzem, akkor küldjek nekik egy e-mailt és ők megmutatják egy gyorstalpalón (elküldik e-mailben), hogy hogyan kell tőzsdézni, és utána válság ide vagy oda, egy-két héten belül milliomos lehetek. Ha már jó filmjeim vannak meg csomó pénzem, de van amivel még nem vagyok elégedett, akkor kipróbálhatok némi lóvéért olyan módszereket, amikkel akár 5-6 cm-el (ezt írták) hosszabb lehet a farkam, ehhez persze szedni is kell majd valami szintetikus szart, jobb esetben placebót. Térdig érő pöccsel, egy csomó pénzzel, és jó filmekkel a hátam megett hátradőlhetek a fotelben és máris vehetek exkluzív egyhetes nyaralást a tengerparton valami csuda jó tizenhét csillagos szállodában teljes ellátással csupán 100 ruppóért, és meg is nézhetem az utazási irodát  az xy.uw.fw.extra.hu-n és ha érdekel, akkor írjak a xy@freemail.hu-ra. Biztos valós. Abszolút!
Ha netán gáz van a tőzsdén akkor sem kell félni, mert a hitelezés már a postafiókba jön. Fedezet és munkanélküli bar-listásoknak is simán adnak hitelt, házhoz jönnek egy napon belül. Biztos megbízhatóak és kedvesek, és nem ugrik rá senkire sem egy kétajtós szekrény izzó ököllel, ha az első törlesztéskor kiderül, hogy 500 százalékos a téháem. Mint ahogy az csak az én érdekemet szolgálja, hogy ha a Dear Friend! tárgyú levélben egy oldalnyi angol esetleírás után valami tökjó üzleti ajánlatot küldenek nekem. Csak küldjem át a nevem, születési dátumom, címem, e-mail, telefon és persze a bankszámlaszámom, amivel semmi rosszat nem tenne a tökéletes angolsággal író, de @.hu-s feladó, aki az én dear friend-em.
Szóval nem azért, de hülyébbnél-hülyébb spameket küldenek, talán van aki nem veszi be őket. Apropó, ne feledjétek, még a körleveles bejegyzésben írtam róla: Bill Gates most osztja szét a vagyonát! Csak küldd tovább a levelet és te is kapsz belőle!


Kapcsolódó:
Tele van a tele van a - postaládám körlevéllel

Tovább a poszthoz
8 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr76965918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.02.26. 09:29:24

És azt tudod,hogy honnan ered a SPAM szó? (Keresőt most nem ér használni.:-)

igor2 2009.02.26. 10:22:23

A gyaloggaloppal van valami.Ha jól tudom

Atom · http://atom.blog.hu 2009.02.26. 20:10:55

Nem tudom honnan ered? Szabad a megfejtést?

Törzsvendég:-) 2009.02.26. 20:38:53

Igor2 jó helyen kapizsgált.
Az angol szó eredete egy angol konzervként forgalmazott hústermék (Spiced Pork And Ham), mely egy angol komikus filmjelenet (Monty Python's Flying Circus egyik epizódja) alapján lett a „ránkerőltetett valami” jelölője. A wikipédia szerint .(Egyszer rég beírtam a spamat akkor olvastam):-)

Törzsvendég:-) 2009.02.26. 20:40:17

Ezek után tutira megnézem a Monthy Python Repülő cirkuszát.:-)

igor2 2009.02.27. 21:43:35

@Veréb75: Én úgy tudom hogy Monthy Python Repülö cirkusz ez így a nevük .

Törzsvendég:-) 2009.03.01. 05:57:33

@igor2: Jól tudod,de momentán arra értettem,hogy nem a Gyalog galoppot vagy a Brian életét ,stb. nézem meg,hanem van egy így megjelent dvd-jük és gondolom abban van a SPAM.:-)
süti beállítások módosítása