atom

Gigantikus body builder tehenek - az állatvilág izomagyúi

2009.01.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Gigantikus body builder tehenek - az állatvilág izomagyúi Tovább

A youtube-on kószáltam mindenféle archív klipp közt, amikor egy poénos kisfilm ajánlójában ebbe a National Geographic Channel-es videóba botlottam. Először azt hittem, hogy valami poén, de mégegyszer megnéztem és úgy tűnik, hogy nem az. Sajnos nem találtam leírást hozzá a megadott linken sem és a videóhoz gyenge az angolom. Ha jól vettem ki a szövegből, akkor ez egy olyan tenyészet, ami arra az elvre épül, hogy csak a leg-leg-leg bikákkal szaporítottak és végül ezeket az állatokat kapták, nem szteroidozták őket.

Brutális. Azt hiszem nem szívesen találkoznék szembe a pamplonai bikafuttatáson egy hasonló kaliberű bikával. Bár egy simával sem. Amúgy is ellenzem a viadalokat.
Szóval ilyen alapon kezdhetjük csak a tökéletes egyedeket kiválogatni és idővel mindenki tökéletes lesz, nem lesznek csenevészek, a gyengék eltűnnek és végül kialakul a Hitler álmodta tökéletes faj:P

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr71886066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.01.19. 22:12:43

Nem sok különbséget látok a body buildinges pasasok és a bika közt.......
szerintem tenyésztésre nem alkalmas :))
süti beállítások módosítása