atom

A világító fejű modellek

2009.01.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
A világító fejű modellek Tovább

Bécsben járva szokatlan jelenségre lettünk figyelmesek. Sétálgattunk a városban, ezalatt szép lassan besötétedett, fényképezgettünk ezt-azt, s közben folyamatosan zsebre vágtam az akksikat, hogy ne kapcsoljon ki olyan gyorsan a gép. Már vagy másfél perce mahináltam séta közben a gyenge utcafényben az akksifedél kinyitásával, amikor dühösen lehúztam kesztyűmet és pár másodperc alatt természetesen befejeztem a műveletet. Mindeközben Anya átosont az út túloldalára, hogy világító lufiszerű-csúcsfejű-próbababákat fotózzon. Heh, akksi vissza, én is megörökítettem a számomra teljesen idegen/furcsa/szokatlan kirakati installációt:

Micsoda ötletesség mi? Kirakati megvilágítás, tekintetvonzás és még babafej is egyben, amit eme búra nyújt. Hiába a karácsonyfadíszek a csúcsfejű ruhamodellek felett, én rögtön a húsvétre asszociáltam és E.T.-re. Tudom, hogy E.T.-nek nem a feje, hanem az ujja világított, de képzeljük el, hogy túrja az orrát, akkor máris fénylik a kobak:P

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr68866682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása