atom

Critical Mass Szombathely - ez is megvolt, kár hogy beteg vagyok

2008.09.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Critical Mass Szombathely - ez is megvolt, kár hogy beteg vagyok Tovább

Nah, tegnap este volt Critical Mass, elég sokan megjelentek szerencsére (bár lehettek volna többen is) volt minden, deffekt, láncszakadás meg emelés is. Minden ami kell. Sajnos én nem pattantam bringám nyergébe, szombaton megfáztam a ballonmentes hőlégballon világbajnokságon, ma már nem csak a torkom fájt, hanem az egész agyam eldugult reggelre. Délután még kacérkodtam a gondolattal, hogy bringázom, de már a csontjaim is fájnak, kezd ellepni a bretegség.

Nah, de mások nem voltak betegek és kitekertek, mint ahogy azt Charlie blogger kolléga is tette, bizonyítékként szolgáljon-e kép róla:)

A képeket a vaskarika.hu-n megnézhetitek ide kattintva.

Jó hogy ennyien összegyűltetek, tavasszal még többen legyetek s legyünk, mert addigra már én is meggyógyulok:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr96676511

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2009.04.19. 20:53:22

Critical Mass 2009@SzombathelyNo, ez is megvolt. És jó volt. Sokan voltunk, az idő kicsit rossz volt, de nem olyan vészes. Bár, a sok relatív, ha minden igaz 100 körüli létszám volt. Voltak érdekes pillanatok. A Petőfi-Szily kereszteződésnél egy masszív a…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása