atom

Napfelkelte a reptéren

2008.04.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Napfelkelte a reptéren Tovább
Pár hete Zsótti megemlítette, hogy hajnalban kivisz valakit a schwechati reptérre, Bécsbe. Természetesen mint repülőbuziságban illetékes fotós, egyből jelentkeztem kísérőnek az útra. Többször voltam már a reptéren, erről tanúskodik az indafotón lévő galériám is:P, de  egyértelmű, hogy ha lehetőség adódik, akkor megyek:) 23:30kor lefeküdtem aludni, 2:30kor már keltem is, aztán pár fagyos perc után végre elindultunk. Ha jól emlékszem 5 körül értünk oda, volt idő még checkolás előtt egy kávéra, aztán kattintgattam pár képet.
atom: Schwechat 20 - farkak
Majd ezután felmentünk a parkolóház 8ik emeletére, pár perc és egy Boeing 747-es után elkezdett felkelni a nap. Nagyon szép látványt nyújtott az esőmosta reptér az aranyló sugarakban, megannyi apró kis tócsa az aszfalton, szép volt.
atom: Schwechat 23 - Jumbo  
Felkelt a nap, leszállt egy gép, mi pedig lassan elindultunk haza, mert suliba kellett mennem, 8kor már itthon is voltunk.
atom: Schwechat 46 - égboltKattinthattok ide és akkor megnézhetitek  a képeket nagyban is diavetítve, vagy csak katt valamelyik képre és bejön az album...
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr100389197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása