atom

Retro sapkával a hideg ellen

2007.12.17. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Retro sapkával a hideg ellen Tovább
Bátyámmal (aki Bangó Margit méltó utódja) sikerült beszereznünk egy nosztalgikus tárgyat. Bár nekünk sosem volt ilyen sapkánk, mert kicsiként is röhejesnek tartottuk, de most szert tettünk egyre, hogy kicsit újraélhessük a kölyökretrót. Bár a vásárlás pillanatában a sapka mérete körülbelül a fele volt, most már mindkettőnk "ici-pici" fejére gond nélkül passzol.

A sapka egyébként tényleg funkcionál, hisz nagyon meleg, viszont egyértelműen zselégyilkos, így nem biztos, hogy ilyet fogok ezentúl hordani. Gabinak egyébként olyan South Parkos Kennysen takarja az arcát, neki nem fér ki rajta a szája.

Nem is értem, hogyha minden visszaköszön mostanság a divatban meg retrozunk (színes kötöttsapkák, hosszú csíkos sálak stb), akkor ez még miért nem tért vissza?! :P
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr33266095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.12.17. 09:15:33

Jééézus, de beteg vagy! De imádom! :D

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.12.17. 19:18:43

te jjó ég....értelmes...:D nekem ilyen rózsaszín -fehér csíkos volt és imádtam...:D mert abba nem fagyott le a pofám...:D
süti beállítások módosítása