atom

"Atom+Punci" - a keresőkifejezések netovábbja - kavalkád

2007.06.29. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
"Atom+Punci" - a keresőkifejezések netovábbja - kavalkád Tovább
Hajnalban nézegetni szoktam a blogom statisztikai menüjét s természetesen a látogatottság mellett a hivatkozásokat ill. a keresőkifejezéseket is átfutom. Erre mivel találom magam szemben?

Hát ezzel:

És emellett az áll, hogy valaki/valakik kétszer ezzel a keresési feltétellel rálelt a blogomra. Csapkodom kicsit a földet, visítok, aztán magamhoz térek... Kissé most elgondolkodtam, hogy milyen lehet egy "atompunci", nagy, erős vagy milyen? Az "atom"-ot, mint jelzőt nem épp a kis szende dolgokra használják... Nem tudom... Aztám megnéztem a többi keresőkifejezést is... Haha... Hihetetlen mi minden kidobja a blogomat az információs szupersztrádán.
Ilyen például a ruházkodás, aki matróznak akar öltözni a Village People forever bulira, annak elárulom, hogy ne nálam keresse a YMCA előadásához a ruháit.

Mint ahogy nothanx rajongók is kíméljenek, nem árulok pólót nekik, nem kell nekem ez az emozene, nem, no thanks...

Majd lehet, hogy egszer poénból felrakom őket, de ahhoz először valami poénos dolgot kell csinálniuk átlépve az emoságon uralkodó depresszív hangulatot... "Aki nem depizik nem is igazi emo."

Ezen is nevettem, nincs annál szebb, mint amikor hordákba verődött ifjúság hallgatja az utcán a fantasztikusnál is fantasztikusabb slágereket telefonjukon, mellesleg a gitár hangját polifónikusan nevetségesre kódolták, így javaslom, hogy ne keressen senki polifónikus tokio hotelt...

Na jó, most erre megint mit mondjak? Még a végén kiderül, hogy titokban tokio hotel rajongó vagyok és a kinőtt tokio hoteles cipőimet és pólóimat árulom a neten, nem vagyok ennyire függő, idáig csak egy Wu-Tang  Clan-os pulcsim volt, semmi más... (A bátyámnak volt Take That-es ágyneműje poénból, de az egy másik történet...)

Nem tudom, hogy valaki engem nézett-e ki magának és megállapította, hogy púp vagyok a társadalom hátán, vagy egy ifjú tehetséggel van dolgunk aki épp bombát akar készíteni viccből, vagy nem abból... Bár elképzelhető, hogy Oroszországban járt élelmes vállalkozónk hagyta Moszkvában 600-as Mercedesét egy atomért és most hasznosítaná...

A szalonnás mindenségit neki!

Az én blogomon mindent megtalálsz! Még Kovács Marikát is... De ki az az őrült aki képes volt ezt így keresni? (megnéztem, már elsőre a google ezt adta ki: A(z) "kovacs marika" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 99 100 találatból. (0,11 másodperc))

Erről pedig egy bejegyzést. Meg ne szakadjunk azzal az egy betűvel... Lidli (Lidl), meg Bigli (Beagle), meg Gugli (google)... Muhaha!

Ízlések és pofonok, én megmaradok egyelőre a simánál, vagy az enyhén olajosnál (esetleg zsírosnál), még égetten is szeretem (főleg úgy), de kókuszosan? Mmmpf....

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25105901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noncs 2007.09.23. 21:16:36

öhh nekem is a te blogod jött ki, acoyote az tudod a No Thanx egy ik gitárosánaka beceneve, meg hát a gyalogkakukk ishozzá fúzhető, és lehet hogy ezért jön ki nálad, vagy nemtom am a no thanx nem emo vagyis sztem nem és az emok nemdepisek...(nem mindid :D) nha mind1 húzok innen... xD

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.23. 22:22:58

Ez a hozzászólás most tetszett:D

Rina 2008.08.13. 09:40:21

Am A No Thanx nem EMO hanem egy pop/rock zenekar! Ha legalább a számait meghalgatnád, vagy egykét interjút megnéznél rájönnél, hogy az EMO ellentéte jóformán!!!

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.08.13. 20:27:11

Legalább nyelvtan órára berjárnál, vagy legalább egy helyesírási szótárat forgatnál... "Kioktatni" azt könnyű, de a 3betűsnél hosszabb szavakkal úgy látom, már meggyűlik a bajod... jóformán...
süti beállítások módosítása